Onze werkzaamheden

Home » Referenties

Bekijk hier de referenties van andere klanten




Familie Blaak : 24-5-2017

B&B Bestratingen heeft bij ons de voor- en achtertuin aangelegd. Al onze wensen zijn vakkundig en snel gerealiseerd. Het eindresultaat is heel mooi geworden!

Voor iedereen die kwaliteit wenst voor een schappelijke prijs, is B&B Bestratingen echt een aanrader!


Familie Cossu : 1-5-2017

In mei 2017 heeft B&B Bestratingen onze achtertuin, voortuin en oprit gemaakt. We kwamen bij hun terecht nadat ze een folder door de deur hadden gegooid. Na verschillende offertes te hebben opgevraagd kwamen zij met de gunstigste aanbieding. Ook hebben ze onze schutting geplaatst! Wij zijn hier erg tevreden over. We hebben goed kunnen overleggen en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Het is allemaal gegaan zoals afgesproken! Wij bevelen B&B Bestrating zeker aan!


Familie Dubbeldam : 3-3-2016

In 2015 onze nieuwe woning laten bouwen en voorjaar 2016 was onze tuin aan de beurt. Mede door de goede referenties bij B&B bestratingen uitgekomen. Kees en Rick hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan. Voor een goede prijs en binnen het aangegeven tijdsbestek, hebben ze rondom ons hele huis vakkundig bestraat en de tuin prachtig aangelegd.Wij kunnen iedereen B&B bestratingen aanraden!


Sander & Danielle : 25-6-2012

Kees en Rick zijn goed, snel en flexibel in alles wat ze doen. Denken in alles mee en dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Ze zijn niet te beroerd om iets extra's te doen em mochten er zaken niet goed gaan dan kon dat direct met elkaar worden besproken. Alle emails en telefoontjes werden direct beantwoord. Wij zitten er deze zomer lekker bij en ik kan beide heren (+ extra hulp) met een gerust hart aanbevelen. Bedankt!


Eline Kharoufeh : 10-3-2012

Kees en Rick hebben bij ons thuis de tuin fantastisch bestraat.Net als andere vermelden was de prijs en kwaliteitsverhouding goed. Ze werken hard, denken mee en zijn zeer vriendelijk.
Maar ze hebben ook hart voor mensen. Ik vroeg ze onlangs of ze er over na wilde denken of ze voor de landelijke vrijwilligersdag NL-doet een tuin wilde bestraten. Het antwoord kwam al snel:Ja, met plezier! Ze hebben de klus al geklaard en het is super geworden. Dankzij Kees en Rick kunnen de jongeren van de zomer heerlijk buiten zitten. Namens medewerkers en jongeren van Auriga te Dordrecht, enorm bedankt!!!


Hans en Ellen : 3-10-2011

Wij zijn de bewoners van de bungalow in Heerjansdam waar Kees en Rick en hun medewerkers inderdaad in 2 weken tijd een kunststukje hebben geleverd. De foto's op deze site geven slechts een indruk van hoe het was en wat het is geworden. Ruim 900 m2 moest totaal anders worden; onderhoudsvriendelijk, modern,strak en niet te duur.Vanaf de eerste gedachten en de eerste tekening tot en met de laatste tegels (die enigszins verkleurd waren en zonder problemen werden vervangen) heb je met Kees het gevoel dat de klant koning is. Zelfs bij aanpassingen tussendoor wordt er niet gezeurd en als het toch te gek wordt geeft hij duidelijk aan wat daarvan het effect is op de prijs of de duur. Kortom: naar B&B voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Klik hier voor de foto's.


H. Verploegen : 13-4-2011

Recentelijk heeft B&B Bestratingen de achtertuinen van de panden aan de Raamweg 21, 22 en 23 te Den Haag opnieuw bestraat. Het resultaat is verbluffend goed. De verwaarloosde tuinen zien er prima uit, waarbij ook nog speelse elementen in de sierbestratingen zijn toegevoegd. De afwerking met een extra bloembak vormt de slagroom op de taart. Al onze huurders zijn uitermate tevreden.


M. Jongsma : 14-3-2011

Het project wat wij door B&B Bestratingen uit hebben laten voeren  bestond uit een afrit en een flink stuk sierbestrating, met daarnaast wat voorbereidende werkzaamheden in de tuin.  We zijn zeer tevreden over de manier waarop dit is uitgevoerd; vanaf de eerste voorbereidingen tot en met de laatste klinker die gelegd werd, was duidelijk dat er met veel passie en inzet gewerkt wordt.

Voor de sierbestrating hebben we gekozen voor oude gebakken klinkers (5 en 7 duims). Op advies van B&B Bestratingen is er een combinatie gemaakt met portugese keitjes en is het geheel in een mooie creatieve vorm bestraat. De afrit is gemaakt van prachtige betonklinkers met een slijtvaste natuurstenen toplaag, en deze bestrating is ook in de herfst en winter goed te berijden.  We zijn zeer content met het uiteindelijke resultaat. De professionaliteit waarmee gewerkt wordt en de ervaring die afspat van het ontwerp, het advies en de uiteindelijke uitvoering, heeft voor ons project  geresulteerd in een schitterend plaatje; passend in de omgeving en – niet onbelangrijk – passend binnen ons budget.

Wanneer u een bedrijf zoekt om uw tuinaanleg en bestrating te laten doen kan ik B&B Bestratingen van harte aanbevelen.


J. Verploegen : 28-9-2010

Zowel voor de kantoorpanden als de privé woning levert B&B steeds weer vakwerk af. De mannen zijn er s'ochtends als de kippen bij, maar zijn ook niet te beroerd om het werk op tijd af te maken. De tuinen en terreinen liggen er prima en strak bij, terwijl ook aan praktische zaken als afwatering is gedacht.


Y. Oosterwaal-Bleeker : 30-5-2010

Nou, het is wat. De mannen zouden het grind afgraven en dat stuk betegelen in de stijl van wat al aanwezig was. Het ging in een razend tempo en voordat ik het in de gaten had lag er al een stuk getegeld. Tot mijn schrik was er niet getegeld in het patroon, aansluitend aan het bestaande terras en mijn teleurstelling was groot. Ze begrepen de bedoeling en mijn teleurstelling maar ze hadden het zo gedaan om de inrit richting de garage zo stevig mogelijk te maken. Mijn man zag die logica wel en was het met hun eens. Tegen zoveel mannenlogica kon ik niet op en legde me erbij neer. Ik ging werken en toen ik terug kwam hadden ze het veranderd (alles wat ze al getegeld hadden hebben ze dus over kunnen doen!!). Precies zoals ik het in gedachten had en hardstikke mooi. Ik vind dit klasse en dan ook nog eens voor een hele scherpe prijs. Het zijn toppertjes en ik wil ze aanbevelen

Groetjes en dank
Yvonne


R. Schippers : 19-10-2009

B&B hebben bij de buren en mij de gezamelijke oprit en voortuin aangelegd. Een prima stuk werk geleverd. We zijn hier heel tevreden over !


John de Jong : 31-7-2008

B&B bestratingen hebben een mooi stukje werk geleverd, met name de creativiteit binnen het ontwerp onderscheid zich van anderen.


Caroline : 9-7-2008

B en B bestratingen heeft bij mij de tuin opgehoogd en opnieuw betegeld ben hier zeer tevreden over.


IT Atelier i.s.m. WA Design